15-02-16-Djecji-karneval-u-Rijeci-010

Nezaboravna avantura na Riječki karneval uvijek će ostati u mom srcu, za mene novo, predivno iskustvo, pozitivna atmosfera i dragi ljudi upotpunili su dojam karnevala.

U organizaciji voditeljice udruge Birikina Vesne Mileta u nedjelju, 08.02.2015. 8 h ujutro krenuli smo autobusom i mini kombijem za Rijeku na dječju karnevalsku povorku. Nas 57 puležana predstavilo se grupnom maskom "vesele pulske svjetleće dizalice" . Mi roditelji obučeni u brodograditelje, dječica u šarene dizalice prezentirali smo naš grad - Pulu. Bili smo jedina grupa iz Istre.

Kako sam prethodno napisala imali smo kreativne radionice za roditelje u prostoriji udruge Birikina gdje su vrijedni roditelji svojoj djeci napravili dizalice od kartonskih kutija, slike sa kreativnih radionice možete pogledati ovdje, nekoliko dana prije Rijeke vježbali smo koreografiju koju je osmislila Sanela Ivančić Sense&dance plesni studio.

U povorci se skupilo preko 4.900 djece u 61 karnevalskih grupa u dva i pol sata koliko je trebalo da se sve grupe pokažu. Lijepo vrijeme, hladan, zimski dan, pun pozitivne atmosfere, emocija i uzbuđenja. Četiri puta otplesali smo koreografiju, male šarene dizalice, naša dječica bili su svi do jednog odlični.
Ponosni i sretni vratili smo se u Pulu puni dojmova i sigurni da se vidimo dogodine. :)

15-02-16-Djecji-karneval-u-Rijeci-002

Snimku našeg nastupa možete pogledati ovdje (dizalice kreću od 01:27:07)!

Photos by: Danijel Bartolić

Više slika možete pogledati ovdje.

15-02-16-Djecji-karneval-u-Rijeci-001

Maketu svjetlećih dizalica možete pogledati ovdje.

Dječje Mačkare u Cerovlju možete pogledati ovdje.

 

Add comment


Security code
Refresh

Plus hosting

Cjenik pločica

Cjenik pločica s imenom možete pogledati klikom na gornji link!

piccoli-terremoti

14-08-10-Skvadra-s-mora

Uživam na godišnjem s klincima, sunce nas (napokon) poslužilo cijeli tjedan, svaki dan idemo na more. Oni koji me poznaju znaju da nikada nemam mira pa čak i na moru. Po

...

Tko je online?

We have 6 guests and no members online

Zadnje komentirano